Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

12 Ocak 2012 Perşembe

çanta askısı

www.sayginpromosyon.com

mafia 2




sadece bir bilgisayar oyunu demek yanlış olur
önce oyunu oynuyorsunuz. seneryo ilerledikçe oyun değil seneryo ağır basılyor
arabalar, şehir planı, müzikler kendinizi oyunu bırakıp şehirde gezerken bulabilirsiniz

diğer yorumlar vw webten alıntılar:

Mafia II

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Mafia II
Mafia2-game-logo.png
Yayımcı(lar)2K Games
Yapımcı(lar)2K Czech
Tasarımcı(lar)Baş TasarımcıDaniel Vávra
Pavel Brzák
Sanatçı(lar)Roman Hladík (Baş Sanatçı)
Yazar(lar)Daniel Vávra [1]
Oyun motoruThe Illusion Engine
PhysX (fizik motoru)[2]
Platform(lar)Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360
Çıkış tarih(ler)iPlayStation 3
KA 21 Haziran, 2010
AVR 25 Haziran, 2010
AVUS 29 Haziran, 2010
JP 3 Temmuz, 2010
Microsoft Xbox
KA 25 Temmuz, 2010
AVR 30 Temmuz, 2010
AVUS 4 Ağustos, 2010
JP 9 Ağustos, 2010
Microsoft Windows
KA 24 Ağustos, 2010
AVR 26 Ağustos, 2010
AVUS 27 Ağustos, 2010
JP 29 Ağustos, 2010
Tür(ler)iKum havuzu, üçüncü şahıs nişancı
Biçim(ler)Tek oyunculu
OrtamBlu-ray Disc, DVD-9
GirişKlavye and Fare, Gamepad
Mafia II (veya Mafia 2), Mafia: The City of Lost Heaven 'ın devam niteliğindeki 21 Haziran 2010'da piyasaya sürülen sandbox tarzı üçüncü şahıs nişancı türünde bir video oyunudur. Önceleri Illusion Softworks diye bilinen 2K Czech tarafından geliştirilmiştir,[3] ve 2K Games tarafından yayımlanmıştır.
Mafia 2 ilk kez Şubat ve Mart 2007 tarihindeki Leipzig Games Convention'da duyurulmuştur.[4] Oyun Amerika da 21.06.2010 tarihinde Avrupa da 25.06.2010 tarihinde satışa sunulmuştur...[5]
Ayrıca oyunun demo versiyonu PC, XBOX 360 ve PS3 için aynı anda 26 Nisan tarihinde 2K Games'in resmi sitesinden indirelibilir olarak yayınlanmıştır.
Demo bir bölümden oluşan ve Empire Bay şehrini tanımamız için şehirde özgürce dolaşabilmemize imkân sağlayacak kapsamdadır. Ancak demo içersinde 10 dakikalık süre ve harita kısıtlaması bulunmaktadır.

Konu başlıkları

[gizle]

Oynanış [değiştir]

Oyun 1950'li yıllarda San Francisco ve New York baz alınarak tasarlanmış Empire Bay (Türkçe: İmparatorluk Koyu) adlı kurgusal bir şehirde geçecektir (oyun yapım aşamasına girmeden önce adı Empire City idi).[6] Bu ad New York'un devletinin lakabı "İmparatorluk Devleti" referans alınarak koyulmuştur.[7] Oyun 10 mil kare büyüklüğünde tamamen açık uçlu bir harita takdim edecektir. Oyunun başlangıcında herhangi bir yasaklı alan olmayacaktır.[1] Yaklaşık 50 taşıtın yanı sıra devirden alıntı lisanslı müzikler de oyunda vardır.[8]
Önceki oyundaki birçok küçük silah geri dönecek, örneğin Thompson M1928, Colt 1911 ve pompalı tüfek. Ekran görüntülerinden idrak edildiği kadarıyla, MP40 ve M3 Grease Gun gibi yeni ikinci dünya savaşı devri silahlarlarının yanı sıra MG42 de oyunda boy gösterek.
Çevredeki nesnelerle etkileşim iki eylem tuşuyla gerçekleşecek - varsayılan eylem ve bağlama duyarlı durumlarda kullanılacak "sert" eylem. Özgün Mafia oyununda olduğu gibi bir harita da oyuna dahil edilecek. Kontrolnoktası sistemi ise tamamiyle revize edilmiştir.
Ön rendere olmuş kesit sahnelerden çok oyun dünyası ve gerçek zaman için yapılmış kesit sahnelerin oyunda bulunmasına geliştirici şirket 2K Czech tarafından açıklık getirilmiştir.[9]

Karakterler [değiştir]

Vito Scaletta: Oyunda yönetilen ana karakterdir. 2 Mayıs 1925 doğumlu olup, ailesi bir Sicilya göçmenidir.

Joe Barbaro: 1 ve 6ıncı bölüm dışında her bölüm Vito ile birlikte olan adamdır ve Vito ile kankalardır. Oyunun son bölümünde ölüp ölmediği belli değildir ve Mafia III te durumu belli olacaktır. Ayrıca Mafia 2 - Joe's Adventure's 'in Baş Kahramanıdır ve Vito'nun hapisanedeyken yaptığı Oyunun DLC'sidir.

Henry Tomasino: Joe ve Vito nun arkadaşıdır. 10. bölüm Clementine nin iş yerinde bir adamı dövüp dışarı atarken gözlemlenmiştir. 13. bölümün başında Mr. Wu nun adamları tarafindan bıçak ve satır ile saldırıya uğrarken Vito ve Joe tarafından bulunmuş ve katilleride öldürülmüştür ancak yerde yatarken,Vito ve Joe ona bakarken hala hayattadır ancak orada kan kaybından ölmüştür.Ve FBI oldugu şüpheleri vardır.

Marty: 18 yaşındadır.Çok fazla gangster filmleri izler,bu yüzden aileye girmeye çalışır. Joe'yi kendine örnek alır. 9. bölüm baskında Vito ve Joe ile birliktedir ancak 10. bölüm Clemente nin adamları tarafından vurulmuş ve öldürülmüştür.

Eddie Scarpa: Joe ve Vito ya yardım eden mafyadır. The Maltese Falconda takılır.

Brian O' Neil: 4. bölüm Vito ve Joe nun soyduğu yeri soyarken yakalanmış ve 6. bölüm Vito ile yine karşılaşmıştır.Vito Onu Brian'in Bıçağıyla Öldürmüştür.

Mickey Desmond:Brian O'Neil'in Kuzenidir. 11. Bölümde Vito'nun Evini Yakmışlardır Vito'da İçerdedir fakat Vito kaçmayı başarmıştır.Joe'nun Yanına gider ve Desmond'un kim Olduğunu Öğrenir. Joe Adamın nerde olduğunu öğrenip oraya giderler ve Bir kaç çatışmadan Sonra Mickey Desmond Kaçmayı başarır Joe'yla Vito onu Takip eder ve onu gittiği yerde adamlarıyla beraber Onu öldürürler.

Mr.Wu:12. bölüm Henry Vito ve Joe nun para aldığı adamdır. 13. bölüm Henry i o öldürmüştür ve bu davranışını restoranında beyni patlayarak ödemiştir.

Derek Pappalardo: Vito nun arkadaşıdır ama 14. bölüm Vito onun babasının katili olduğunu öğrenir ve adamları ve sağ kolu Steve ile birlikte öldürür.

Steve: Derek in sağ koludur ve Vito Derek in babasını öldürdüğünü öğrendiği zaman Derek le birlikte ölmüştür.

Mr.Clemente: 10. bölüm suikasta iş yerinde uğramış ve ordan kaçarkende Marty i vurmuştur. İş yerinden çıkıp arabayla kaçarken adamları vurulmuş ve arabası durmuşken aniden joe nun bu Marty için dedikten sonra üzerine 1 şarjor mermi yağması üzerine ölmüştür.

Mr.Falcone: 15. bölüm Joe yu kandırmış ve Vito nun başına silah dayatmıştır, ancak Joe onu vurmamıştır. Bu davranışını Vito nun onu öldürmesiyle ödemiştir.

Mr.Vinci: Leo'nun Patronudur Ve Vinci Ailesinin Don'udur.

Mr.Galante: Vito hapisteyken ona dövüşmeyi öğreten adamdır.Uzun süreden beri içerdedir Gelenekçidir ve dışarıya çıktıgında omertaya (mafya kanunlarına) uymayan babaların ölüm emrini vermiştir.

Mr.Luca Gurino: 8. bölüm Vito nun 2 arkadaşını kaçıran adamdır. Vito arkadaşlarını kurtarmıştır. Adam bu davranışı canıyla ödemiştir.

Mr. Pen: Henry ağzına silah soktuğunda cebindeki silahla Henry i vurmuş ve ayağa kalktığında taranıp ölmüştür.

Mrs. Scaleta: Vito nun annesidir ve Vito hapisteyken ölmüştür.Nasıl öldüğü bilinmemektedir.

Francesca Frankie Scaletta: Vitonun Ablasıdır. 11. Bölümde Vitonun bahçesinde ağlarken vito onu bulur. Ve kocası Eric'in onu dövdüğünü söyler. Vito'da Eric'i dövüp onu uyarır. Vito döndüğünde Ablası onu arar ve Seni tanıyamıyorum artık Vito, Bizden,Bizden Uzak dur! der Ve Telefonu kapatır.

Tommy Angelo: Salieri'ye ihanet ettiği için Joe tarafından Sawn-Off Shotgun ile vurulan serinin 1. oyununun baş kahramanıdır.

Yenilikler [değiştir]

  • Oyunda arabaların önemli bir rolü olacak. Arabalar, oyundaki tarihe uygun bir şekilde olacak.
  • Restorantlardan alınan yiyecek ve içecekler sayesinde sağlık yükseltilebilecek.
  • Oyunda araba modifiye etme imkânı olacak.
  • Çevre ile olan etkileşim daha da artmış bir şekilde oyuncunun karşısına çıkacak. Radyolardan o günlerin tanıdık şarkıları duyulabilecek.
  • GTA serisindeki gibi araçlar hasara uğradığında, arabanın kaportası çökecek. Araba, zaman geçtikçe kirlenecek. Ayrıca arabaların benzinleri de bitebilecek. Oyuncu kendi arabasını satın aldığında istediği takdirde arabanın plakasını bile değiştirebilme şansına sahip olacak.
  • İngilizcesi NPC olan oyuncu olmayan karakterler sigara içecek, gazete okuyacak ve otobüs durağında bekleyecek, şehir içinde dolaşacak, bir araçtan inip bir binaya girebilecektir..
  • İngilizcesi Checkpoint olan Denetim Noktası sistemi bütünüyle onarılmıştır. Oyun içi yönlerdirmelerde hiçbir sorun olmayacağı söylenmiştir.

Notlar [değiştir]

  1. ^ a b Reparaz, Mikel (23 Nisan 2008). "Mafia II: The Interview". GamesRadar. 2008-10-12 tarihinde erişilmiştir.
  2. ^ "Mafia II game engine". Worth Playing (7 Aralık 2008). 2008-12-07 tarihinde erişilmiştir.
  3. ^ Robinson, Martin (8 Ocak 2008). "Take-Two Takes Mafia Dev". IGN. 2008-09-27 tarihinde erişilmiştir.
  4. ^ "2K Games Announces Mafia 2". 2K Games (21 Ağustos 2007). 2008-09-27 tarihinde erişilmiştir.
  5. ^ "Mafia II has a new release date". 2K Games (26 Mayıs 2009). 2009-05-26 tarihinde erişilmiştir.
  6. ^ Ivan, Tom (19 Ekim 2008). "First Mafia 2 details roll in". Computer and Video Games. 2008-11-04 tarihinde erişilmiştir.
  7. ^ "Take-Two Interactive Software, Inc. Acquires Illusion Softworks". Take 2 Games (8 Ocak 2008). 2008-09-27 tarihinde erişilmiştir.
  8. ^ "Mafia II GamesCom 2009 Preview". Gaming Union (27 Ağustos 2009). 2009-27-08 tarihinde erişilmiştir.
  9. ^ Hrebicek, Tomas (15 Ocak 2009). "Mafia II Holiday Confessions interview". IGN. 2009-01-15 tarihinde erişilmiştir
Her halde Godfather film serisini bilmeyen yoktur. Yer altı dünyasını konu alan bu film üçlemesini ilk izlediğimde içimde inanılmaz bir mafyacılık ruhu uyanmıştı. Tabi bu tamamen çocukluğumun getirdiği bir hevesti. Gerçi hala bu film serisini izlediğimde içimde bir şeyler kıpırdanmıyor değil. Özellikle birinci filmdeki Don Vito Carloene'nin karizması zaten olayı bitiriyor. Adamın ses tonundan mıdır, giydiği elbiseden midir, yakasına taktığı gülden midir bilinmez ama apayrı bir havası olduğu kesin. Neyse bu filmleri izledikten sonra içimde uyanan mafya ruhuyla beraber kolları sıvadım ve kendimi tatmin edebileceğim tek yer olan oyun alemine bir göz atayım dedim. Ve kısa sürede içimdeki bu dürtüleri bastırabilecek olan oyunu buldum. Mafia.
Mafia'yı oynayan arkadaşlar az çok bilirler. Bir taksi şoförlüğünden, yer altı dünyasına nasıl geçiş yaptığımız ve en sonunda nasıl bir itirafçı olduğumuzu her halde hatırlarsınız. Mafia'nın mükemmel işlenmiş konusu, son derece kapsamlı olan hikaye örgüsü oyunu benim için vazgeçilmez yapmıştı. Özellikle oyunun hikayesinin ilerleyiş biçimi çok hoşuma gitmişti. Öyle birden yeraltı dünyasına katılıp, iki günde mafya patronu olmuyorduk. Oyundaki bir çok şey, hikayesi gibi gerçeğine uygun olarak tasarlanmıştı. Oyunun sonunda da pek çok itirafçının başına gelen şey, bizimde başımıza geliyordu ve evimizin bahçesini sularken, iki takım elbiseli adam gelip, bize birinin selamlarını iletip, pompalı bir tüfekle bizi vuruyorlardı. Eğer Mafia oyununu bitirdiyseniz, bu üzücü ve bir o kadar da etkileyici olan sahneyi hatırlarsınız. Yaptığım bu kısa hatırlatmaların ardından artık konumuza dönelim ve çıkmasını sabırsızlıkla beklediğim(iz) Mafia 2 oyunu hakkında bir ön incelemede bulunalım. Bakalım gelen ikinci oyun, ilk oyunun yerini doldurabilecek mi?
Bekle Bizi Empire Bay

Mafia 2 oyunu 1940 ve 1950 yılları arasında geçiyor. Oyundaki karakterimizin ismi ise Vito Scaletta. Scaletta işlediği suçlardan dolayı ağır bir hapis cezası alınca, orduya katılıp cepheye gitmeye karar verir. Amerika, 2. Dünya savaşının içinde olduğundan, orduya katılan ve savaştan sağ dönen mahkumların cezaları affedilmektedir. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Scaletta'da cezasından kurtulmak için silahını kuşanır ve orduya katılır. 2. Dünya Savaşı sona erdikten sonra Scaletta ülkesine geri döner ve hapis cezası da affedilir. Fakat bizim bir lafımız vardır, "can çıkar, huy çıkmaz" diye, Scaletta'da o hesap, yanına aldığı arkadaşı Joe Barbaro ile Empire Bay sokaklarında suç işlemeye devam eder. Fakat Scaletta'nın işleri bu sefer yolunda gider ve bir şekilde kendisini yeraltı dünyasının bir üyesi olarak buluverir.
İşte Mafia 2 oyununun hikayesi özetle bu şekilde diyebiliriz. Tabi ki bu sadece başlangıç. Asıl hikaye ise bundan sonra başlıyor. Oyunda bizleri toplamda 2 saat süren ara videolar bekliyor. Gerisini siz düşünün. Bu kadar uzun videolar olduğuna göre senaryoda bizleri neler bekliyor kim bilir? Aslında bu veriler bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor. Çünkü oyundaki ara videoları izlemenin keyifli bir başka oluyor. Özelliklede bu videolar Mafia gibi bir oyuna aitse. Oyunun hikayesini burada kesip birazda oyunun içeriğinden bahsedelim. Mafia bildiğiniz gibi GTA tarzında bir yapımdı. Yani şehirde kafamıza göre gezebiliyor, dilediğimiz arabayı çalabiliyor, polisleri peşimize takıp onlardan kurtulmaya çalışabiliyorduk. Mafia 2'de de bu serbestlik aynen devam ediyor. Yapımcıların verdikleri bilgilere göre Mafia 2, ilk oyuna kıyasla daha özgür bir oynanış biçimine sahip olacakmış. Mesela ilk oyunda bir görev bittiğinde hemen diğerine başlıyorduk, Mafia 2'de ise bu olay biraz daha değiştirilecekmiş ve görevleri istediğimizde yapabilecekmişiz. Ayrıca ilk oyunu oynayanların hatırlayacağı üzere, araba çalmak için çilingircilik oynuyorduk. Mafia 2'de ise arabayı nasıl çalacağımızda bize bırakılmış. Dilersek yok kenarındaki bir arabanın camını kırarak arabayı daha hızlı bir şekilde çalabilir, ya da yine ilk oyunda olduğu gibi arabanın kilidini açıp arabayı dikkat çekmeden çalabiliriz. Fakat arabanın camını kırıp çalmayı tercih edersek etrafımızdan daha çok dikkat çekeceğiz ve polisler bizim peşimize daha çabuk düşecekler. Mafia 2'de böylesine ufak detaylar bile düşünülmüş durumda. Ayrıca oyun içerik bakımından da bir hayli zenginleştirilmiş. Mafia 2'de bizi birbirinden farklı tam 50 adet araç bekliyor olacak. Üstelik bu araçların kilit sistemleri de birbirlerinden farklı olacak. Yani bir aracın kilidini 5 saniyede açabiliyorken diğer bir araç için 20 saniye bile uğraşmamız gerekebilecek. Arabaların yanı sıra oyunda en çok başvuracağımız diğer materyal olan silahlarda çeşit bakımından bir hayli geniş tutulmuş. İlk oyunda olan silahların yan ısıra Mafia 2'de 2. Dünya Savaşı'nda kullanılan silahlarda eklenmiş. Oyunun yapımcıları, o dönemin atmosferini oyunculara tamamen yansıtmak istediklerini ve bunun içinde geniş bir araştırma yaptıklarını belirttiler. Ayrıca oyunun senaryosu içinde yoğun bir çalışma sürdürdüklerini ve olayların kısmen de olsa, yeraltı dünyasında gerçekleşmiş olan olaylardan seçildiğini belirttiler. Doğrusu bu açıklamalar bile Mafia 2'yi merakla beklemek için yeterli bir sebep gibi duruyor.
Mafia 2 > İnceleme
Mahmut Saral- 27.08.2010 14:52:00

Mafia 2

Yeni yaşam için yeni bir başlangıç
Her yeni umut, yeni bir yaşama atılan adım gibidir. Her safhasında farklı şeyler görür, farklı duygulara kapılırsınız. İstediklerinizi bir bir gerçekleştirmektir gayeniz, ama işler beklenildiği gitmezse, bu kez gitmesi gereken de siz olursunuz, yürüyerek veya koşarak...

Hayaller ülkesi Amerika, şirin bir aileye daha kucak açıyor. Küçük Vito, kız kardeşi ve ebeveynleriyle beraber daha iyi imkânlar için uzun bir yolculuğun ardından Empire Bay'e adım atıyor. Devasa binalarla ve zengin iş olanaklarıyla çevrili bu şehir, aynı oranda suç çetelerini de bünyesinde barındırıyor. Sonuçta bir taşıyıcı, binlerce de parazit olabilir. Yapılan şeyler, zarar vermekten öteye gitmiyor mu sanıyorsunuz?
1940'lı yıllarda şehrin dumanı bile bir başka tütüyor. Sarhoş olup düşen de gördüm, sokak ortasında karısını döven de... Neyse ki yanımda babam vardı ve elimden tutuyordu. Bu güven duygusu sonsuza dek sürer miydi dersiniz? İtalya göçmeni olan Vito Scaletta, çok geçmeden kendisini şehrin kucağına bırakıyor. Adına para denilen değerli kağıt parçacıkları ve bozukluklardan oluşan eşyalar, ne yazık ki Scaletta ailesinde pek de bulunmuyor. Bıçkın delikanlı Vito ise, bu durum karşısında farklı yöntemler denemeyi seçiyor.

"Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim" lafı, etkisini burada çok iyi gösteriyor. Zira Vito'nun yakın arkadaşı Joe, bir kuyumcu soygunu için kahramanımız ile anlaşıyor. Heyecanı tecrübesinden ağır basan acemi hırsız, ani bir polis baskını sonucu yakayı ele veriyor. Daha genç, önünde çok yol var, ama hepsi artık hapis cezasıyla kesilmiş durumda. Belki de savaşla. Evet, savaş. Vito, aslen Amerikalı olmamasına rağmen, Amerika'nın İkinci Dünya Savaşı kapsamındaki birliklerinde, Operation Husky cephesinde görev almak üzere yola çıkıyor.
2 yıl sonrasında eve dönüş vakti geldiğinde, çoğu şeyin değiştiğine şahit oluyoruz. Vito'nun babası ölmüş ve geride de 2 bin dolarlık borç bırakmıştır. Yaşlı annesi mi, yoksa çaresiz kız kardeşi mi buna çözüm bulabilir? Vito'nun işi gerçekten çok zor. O halde yapması gereken şey, suç dünyasına tekrar, ama bu kez daha sağlam olarak dönmektir.

Hafif esen rüzgârla savrulan kar tortuları, araba radyolarından gelen müzik sesi, sokak aralarında gezinen fareler, gazeteci çocuğun çığlıkları, uzaklardan gelen siren sesleri... Empire Bay, çok yönlü, çok kültürlü ve fazlasıyla gelişmiş bir şehir. Vakti zamanında gökdelenlerine baktığında Vito'nun başını döndüren bu şehir, şimdi ona iki seçenek sunuyor; ya efendi ol, ya da köle.

2 Ocak 2012 Pazartesi

dünya sayacı PUSULAYA TIKLAYIN

ATATÜRK FOTOĞRAFLARI































braking bad 6. sezon


6. sezon a daha var

2012 konserleri, 2012 konser tarihleri

fotoğraf
ZİFT BEYOĞLU HAYAL KAHVESİ KONSERİ 02 Ocak 2012 Pazartesi SAAT 22:30'DA
Mekan : BEYOĞLU HAYAL KAHVESİ İSTANBUL
Sanatçı : ZİFT
Tarih : 7 saat 39 dak kaldı
LATİF DOĞAN GÜZELCE KÜSTÜM RESTAURANT KONSERİ 03 Ocak 2012 Salı SAAT 22:00'DA
Mekan : GÜZELCE KÜSTÜM RESTAURANT İSTANBUL
Sanatçı : LATİF DOĞAN
Tarih : 1 gün 7 saat kaldı
fotoğraf
MURAT MERMER CLUB AQUA MARİNE KONSERİ 04 Ocak 2012 Çarşamba SAAT 23:00'DA
Mekan : CLUB AQUA MARİNE İSTANBUL
Sanatçı : MURAT MERMER
Tarih : 2 gün 8 saat kaldı
fotoğraf
MURAT YILMAZYILDIRIM SHAFT ROCK & BLUES & JAZZ CLUB KONSERİ 04 Ocak 2012 Çarşamba SAAT 23:30'DA
Mekan : SHAFT ROCK & BLUES & JAZZ CLUB İSTANBUL
Sanatçı : MURAT YILMAZYILDIRIM
Tarih : 2 gün 8 saat kaldı
fotoğraf
GÖKHAN TÜRKMEN JOLLY JOKER İSTANBUL KONSERİ 06 Ocak 2012 Cuma SAAT 22:00'DA
Mekan : JOLLY JOKER İSTANBUL İSTANBUL
Sanatçı : GÖKHAN TÜRKMEN
Tarih : 4 gün 7 saat kaldı
fotoğraf
SİBEL MİRKELAM PEYSAGE RESTAURANT KONSERİ 06 Ocak 2012 Cuma SAAT 22:00'DA
Mekan : PEYSAGE RESTAURANT İSTANBUL
Sanatçı : SİBEL MİRKELAM
Tarih : 4 gün 7 saat kaldı
fotoğraf
METİN ŞENTÜRK NOSSA COSTA KONSERİ 06 Ocak 2012 Cuma SAAT 22:00'DA
Mekan : NOSSA COSTA İSTANBUL
Sanatçı : METİN ŞENTÜRK
Tarih : 4 gün 7 saat kaldı
fotoğraf
GÖKHAN TEPE OOZE VENUE KONSERİ 06 Ocak 2012 Cuma SAAT 23:00'DA
Mekan : OOZE VENUE İZMİR
Sanatçı : GÖKHAN TEPE
Tarih : 4 gün 8 saat kaldı
fotoğraf
ALİŞAN THE MİX KONSERİ 06 Ocak 2012 Cuma SAAT 23:00'DA
Mekan : THE MİX İSTANBUL
Sanatçı : ALİŞAN
Tarih : 4 gün 8 saat kaldı
fotoğraf
ALİ ALTAY TAKSİM MY HOUSE KONSERİ 06 Ocak 2012 Cuma SAAT 23:00'DA
Mekan : TAKSİM MY HOUSE İSTANBUL
Sanatçı :
Tarih : 4 gün 8 saat kaldı
fotoğraf
MURAT YILMAZYILDIRIM RESİMLİ BAR KONSERİ 07 Ocak 2012 Cumartesi SAAT 21:00'DA
Mekan : RESİMLİ BAR BURSA
Sanatçı : MURAT YILMAZYILDIRIM
Tarih : 5 gün 6 saat kaldı
fotoğraf
YENİ TÜRKÜ JOLLY JOKER İSTANBUL KONSERİ 07 Ocak 2012 Cumartesi SAAT 22:00'DA
Mekan : JOLLY JOKER İSTANBUL İSTANBUL
Sanatçı : YENİ TÜRKÜ
Tarih : 5 gün 7 saat kaldı
fotoğraf
SİBEL MİRKELAM PEYSAGE RESTAURANT KONSERİ 07 Ocak 2012 Cumartesi SAAT 22:00'DA
Mekan : PEYSAGE RESTAURANT İSTANBUL
Sanatçı : SİBEL MİRKELAM
Tarih : 5 gün 7 saat kaldı
fotoğraf
SONER ARICA NANNA RESTAURANT KONSERİ 07 Ocak 2012 Cumartesi SAAT 22:30'DA
Mekan : NANNA RESTAURANT İSTANBUL
Sanatçı : SONER ARICA
Tarih : 5 gün 7 saat kaldı

Bu Blogda Ara

İzleyiciler