Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

20 Mayıs 2019 Pazartesi

'Yenilmezler: Endgame' den sonraki filmler neler ?


Endgame de oyun sanki bitmedi.

Gişe getirileri Marvel ı devam filmleri çekmeye zorluyor.  



"Black Panther" sequel

Kara Panter", geçen yıl iç gişede en yüksek hasılatta gerçekleşen filmdi ve 700 milyon doların üzerinde bir film elde etti ve dünya genelinde 1 milyar doların üzerinde oldu - bir kaçınılmazdı. Ryan Coogler yazmak ve yönlendirmek için geri döndü



"Black Widow"

Scarlett Johansson'un Kara Dul'ı başından beri bir Yenilmez oldu. 2010 yılında “Iron Man 2” de giriş yaptı ve o zamandan beri “Kaptan Amerika: Kış Askeri” ve “Kaptan Amerika: İç Savaş” adlı her "Avengers" filminde başrol oynadı.

Ama tam da kendi filmini çektiği zaman, “Yenilmezler: Oyun Sonu” nda öldürüldü. Black Widow, Ruh Taşı'nı almak için kendini Vormir'de feda ediyor, bu yüzden solo filminin, S.H.I.E.L.D.

Avustralyalı yapımcı Cate Shortland filmi yönetecek


"Doctor Strange" sequel


Benedict Cumberbatch tarafından oynanan Doktor Strange, "Endgame" sonrası bir MCU'da, franchise'ın çapalarından biri olarak yerleştirildi. Yönetmen Scott Derrickson, dünya çapında 678 milyon dolar hasılat yapan 2016'nın ilk hit filmine devam ediyor


"The Eternals"



“Rider” i yöneten Chloé Zhao, efsanevi yaratıcısı Jack Kirby'nin çizgi romanına uygun olarak “The Eternals” ı yönetiyor. Filmin, MCU’nun kozmik hikayelerini sadece “Galaksinin Koruyucuları” ya da daha yakın zamanda “Kaptan Marvil’ın ötesinde” yeni bölgelere itmesi muhtemel.


"Guardians of the Galaxy 3"

Şaşırtıcı bir şekilde tersine dönüşte, Disney geçen ay James Gunn’ın, üçüncü "Galaksinin Gardiyanları" filmini temmuz ayında, yıllarca süren saldırgan tweet'lerin yeniden ortaya çıktığı bir filmde gösterime sokmak için yeniden yönetti.

Warner Bros. ayrıca, Gunn'u Marvel Studios'un "Galaxy of Guardians 3" yapımına başlamadan önce tamamlayacağı yeni bir "Suicide Squad" filmi yazıp yönetmesi için kiraladı. Bu yüzden en azından 2022'ye kadar "Koruyucu 3 "'ü görmeyeceğiz.

“Oyunsonu” film için ilginç bir öncül belirledi, Gamora'nın (“Sonsuzluk Savaşı” nda ölen) geçmişten günümüze geri getirilmesi. Filmin sonunda, Muhafızlar, şimdi Thor, saflarında Gamora'yı arıyor.




"Shang-Chi"


"Shang-Chi," yönlendirecektir "Kısa Dönem 12" yönlendirilmiş Destin Daniel Cretton Marvel Studios'un ilk film bir Asya süper kahraman oynadığı. Çizgi romanlarda, "Kung-Fu'nun Efendisi" olarak bilinir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara

İzleyiciler